martes, 25 de septiembre de 2012

Manual de seguretat de la Guerra per la Independència (1ª Part) #GuerraPacifica


Davant la imminent guerra civil que afectarà a Catalunya contra Espanya per la independència ens veiem obligats a fer un comunicat ja que considerem prudent prendre mesures de seguretat, estem al 2012 i en un mon civilitzat , les guerres han de mantenir  uns ordres ja que sinó i podrien haver-hi desgracies personals.

Hi haurà 2 bàndols el bo i el dolent, a Catalunya es bo serà el català i el dolent l’espanyol, a Espanya serà a l’inrevés. Els del bàndol català hauran d’anar amb la samarreta del Barça o del Sant Andreu, els del bàndol espanyol hauran d’anar amb camisa blava com als seus no tan vells temps.

Avisem a tots els militars espanyols que es desplacin a Catalunya amb els tancs:                          Un cop a Barcelona els tancs que entrin per la Diagonal hauran d’aparcar al Passeig de Gràcia, els que entrin per la Meridiana ho faran al Passeig de Sant Joan,  avisem als conductors dels tancs que els que aparquin en doble fila se’ls emportarà la grua municipal.                         Entenem que els espanyols no sabeu lu que és un peatge perquè al vostre país no n’hi ha però aquí són de pagament obligatori, intenteu evitar el del Túnel del Cadí aquest no el desitjo ni al meu pitjor enemic,  es recomanable que vingueu més de 3 en un tanc així us faran descompte si teniu Teletac, el fet de no pagar un peatge tindrà una multa de 100€.                                     Tots els tancs participants han de dur la ITV al dia si la necessiteu d’urgència pregunteu a l’Oriol Pujol.                                                                                                                                                  Es preferible que utilitzeu GPS, els mapes de l’Iphone no van gaire bé i podríeu acabar bombardejant la selva amazònica.                                                                                                            Si passeu per les carreteres de Girona recordeu que la prostitució és il·legal i posarem una multa al client i a la dona de fer feines, es més recomanable anar a la nit a la Junquera. Recordem als enemics que intenteu posar gasolina abans d’entrar al territori enemic i us estalviareu el cèntim sanitari. Un cop a dins de Barcelona intenteu utilitzar el carril Bus.
Recomanem una conducció responsable tant per uns com per altres, no correu gaire ja que hi ha molts radars , un cop arribeu a Barcelona els bons  es preferible que aparqueu i utilitzeu el transport públic o el bicing. Els que vulgueu anar a Barcelona amb tren tingueu en compte els més que possibles retards que hi pot haver.


Què porto / Què necessito



Tot el material de protecció  i vestimenta els del bàndol amic (catalans) l’haureu de comprar a les BotiguesFCB les samarretes falses dels pakis no seran homologades per disputar la guerra (amb l’excepció de la de la senyera);  els del bàndol enemic (espanyols) els hi seran proporcionades pel ministeri de defensa. Per participar és indispensable portar roba interior i calçat còmode, porteu roba esportiva.
Si teniu la intenció d’utilitzar les dutxes, porteu sabó, xancletes i tovallola. Avisem que les dutxes seran reals d’aigua no fotem eh que ja han passat 70 anys.

Normativa de seguretat d’obligat cumpliment:

0. El hastag de la guerra sera #guerrapacifica fent referència a que estem al segle 21 i les guerres ambé han d'evolucionar.

1. Es obligatori portar casc. Una vegada ferits heu d’anar a un punt neutral on ja s’especificarà.
1.1 La vestimenta com hem dit abans es obligatòria; els militars no podran anar sense samarreta, com ho fan sempre, ja que a Barcelona està prohibit i comportarà una sanció a determinar.

2. No és pot saltar cap regla. El guerrer que la traspassi serà exclòs durant 1 dia.

3. Hi hauran bases i zones neutrals on podreu recarregar l’arma i fer les vostres necessitats biològiques, orinar al carrer comportarà una sanció de 70€ incívics.

4. No es pot disparar a la zona neutral ni a través d’ella.

5. Les armes en la zona neutral hauran d’estar sempre descarregades amb el seguru posat i apuntant al terra, els catalans potser no ho entendreu però els espanyols ho saben perquè el seu Rei a tingut males experiències amb això.

6. Demanem FairPlay a tots els participants, hem de donar exemple a tot el món que els catalans som respectusos fins i tot amb les guerres

7. En cas d’apuntar a menys de 6 metres no disparar al cap o quedareu exclosos durant 2 dies. El guerrer que no respecti les regles serà responsable dels danys que pugui ocasionar.

8. No carregar l’arma amb bales usades. No és pot trair al teu bàndol, en Figo ho va fer i mireu com va acabar.

10. Està totalment prohibit espantar o disparar a persones alienes o a animals, entenem a persones alienes als estrangers que seran simples espectadors a no ser que vulguin participar en aquest cas hauran de portar una autorització que serà tramesa a la seva ambaixada corresponent, el bàndol enemic tindrà prohibit entrar al Zoo de Barcelona per culpa de les males arts del seu Rei.

11. Els menors de 18 anys necessitaran una autorització paterna o del seu tutor legal, el que no ho compleixi se li acabarà l’adolescència amb un plisplas.

12. Queden prohibides les estanqueres amb el pollastres ja que són anticonstitucionals, les estelades si que es poden exhibir però mai a un màstil ja que no és la oficial

13. Queda completament prohibit fumar en les zones lliures de fum, i prohibit fumar porros enlloc. Queda prohibides durant tota la guerra les begudes alcohòliques, si alguna persona presenta signes d’embriaguesa serà obligada a dormir la mona.

14. Els atacs aeris han de complir uns requisits mínims. Si bombardegeu es obligatori que sigui en forma de piromusical, que hi hagin llums de colors... També haurà de sonar música de fons, per respecte a l’enemic  els colons espanyols haureu de posar la música dels segadors i els bons catalans haureu de posar el cara al sol. La gent mereix morir feliç.

15. Queda completament prohibit bombardejar el Camp Nou que el dissabte hi ha partit i sinó hi ha estadi i es suspèn el partit ja no queden dates fins Febrer per jugar, la prohibició no afecta al camp de l’Espanyol ja que si cau potser l’Adelson es podria replantejar fer l’Eurovegas.

16. Els horaris de la Guerra seran de dilluns a divendres de 8 a 13 i des de que s’acabi la Riera fins a les 20, i el dissabte de 8 a 14 i no hi haurà torn de tarda; queda completament prohibit saltar-se qualsevol horari sota amenaça d’expulsió , als caps de setmana es descansarà.

17. El Comité de Guerra decidirà de quan de temps es l’expulsió, una sanció lleu serà d’una dos dies, i una greu de 4 a 12 partits ai dies. No es podrà recórrer cap sanció.

18. El Comité de Competició estarà format pel Coronel Alamán Castro i per l’Alfons Lopez Tena, en cas d’empat s’haurà de tirar una moneda a l’aire si surt cara la decisió que comptarà serà la de l’Alfons i si surt creu també, si la moneda cau i es queda dreta li farem cas al coronel.

19. Queda prohibit atacar qualsevol seu política o governamental, a les guerres només lluiten les persones anònimes des de sempre.

20. El Banc dels Aliments i Càritas seran els proveïdors oficials d’aliments i hi hauran llocs assenyalats per dinar i sopar. Queda completament prohibit assaltar supermercats a l’estil 
Marinaleda.

21. Queda completament prohibida la venda ambulant i els llauners, aquests podran ser atacats sempre.

22. Les escoles catalanes obriran cada dia seguin el seu horari normal. Es prega que no hi hagin incidents a les escoles.

23. Els comerços només podran obrir quan no s’estigui disputant la guerra, si ho sento fot perdre’s la Riera però una guerra és una guerra.

24. La plataforma per la llengua organitzarà cursos gratuïts de català pels militars que vulguin aprendre l’idioma

25. La organització no es fa responsable dels accidents produïts per l’incompliment d’aquestes normes .

 Aquí mateix s’adverteix que una guerra es una activitat de risc que es requereix un exercici físic, les persones que tinguin algun problema de salut o alguna limitació física han de consultar al metge avanç de participar, els immigrants il·legals que vulgueu participar recordeu que ara haureu de pagar el metge a causa de les retallades.
L’estat no es fa responsable dels possibles robatoris de carteres, de vehicles estacionats, així com de les pertinences dels participants.

Premsa

Per demanar acreditació de premsa haureu de passar pel Col·legi de Periodistes de Catalunya, i presentar el títol de periodista, la Sara Carbonero no podrà ser corresponsal de guerra ja que no el té.  En Paco Marhuenda tampoc li donarem ja que no ens cau bé,  als d’Intereconomia en canvi si que el tindran ja que es just perquè els seus homòlegs catalans del Polònia també la tindran.
Demà seguirem moltes gràcies, no us espanteu sigueu valents catalans.


74 comentarios:

  1. i punt més... ens hem de fer ràpid de orange o de vodafone (que son europeus)... no fos cas que els del costat vulguin tallar la telefonia mòbil de timofónica i ens quedem a dues veles.... per si un cas la adsl també contractada a una operadora europea

    ResponderEliminar
  2. mola por que lo habeis escrito en catalan y no he entendido ni papa jajajaj

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. eres un inculto, nosotros tambien entendemos el castellano.

      Eliminar
    2. Google transleitor, nen!

      Eliminar
    3. pues no lo leas intelecto

      Eliminar
    4. Es un inculto por no saber catalán al no ser catalán? Pues yo se castellano, catalán, inglés perfecto, italiano y alemán. Tu debes ser SUPER inculto!

      Eliminar
    5. Pues yo se catalám, castellano, inlgés, alemán, francés, chino, italiano, eslavo, austiaco, irlandés, koreano, portugués, y se hablar con acento andaluz. SUPER SUPER inculto.

      Eliminar
    6. No sé si és inculte, no tinc prou referències. Però una mica ximplet sí que ho és, si entra en una pàgina escrita en català sense saber català i deixa el brillant comentari d' "oh, no he entès res".
      -------------------------------------------------------------
      Traduzco para los que no saben cómo usar Google Translator:

      No sé si es inculto, no tengo suficientes referencias. Pero un poco atontao sí que lo está, si se mete en una página escrita en catalán sin saber catalan y deja el comentario brillante de "oh, no he entendido ni papa"

      Eliminar
    7. A mi sobretodo me va el francés y el griego. Y el búlgaro ...mmmmm... como me pone el búlgaro

      Eliminar
    8. Que bien empezamos con la independencia¡¡¡ En vez de abrir las puertas a los demás como cualquier nuevo pais, ya los discriminamos por el idioma. Creo que como no tengamos mas miras nos va a pasar como a los chechenos.

      Eliminar
    9. així, si et dic que ets un imbècil, tampoc no ho entendras

      Eliminar
    10. CUANTOS AÑOS HACE QUE ESTAS EN CATALUNYA..LO SIENTO, AQUI SOMOS MAS INTELIGENTES Y DOMINAMOS IDIOMAS VARIOS

      Eliminar
  3. Collons!! aquestes lleis s'han tret ara? deu senyor! que ràpits!!! Això es Catalunya!!! jajjajaja

    ResponderEliminar
  4. Google translate maybe? A més a més, ni que fossin tan diferents el català i el castellà...

    ResponderEliminar
  5. Es veu que a una llista de marques catalanes que els espanyols han confeccionat per boicotejar-les hi surt la empresa Roca. No us ho posso més fàcil perquè ja seria descarat ;)

    ResponderEliminar
  6. El fet de dir que no s'enten es nomes una justificacio per tocar-nos els collons

    ResponderEliminar
  7. Molt molt bo...
    I el que diu que mola perque no a entes res, a de fer el que diuen a l'intereconomia, segons ells el catala es facil nomes s'ha de treure l'ultima lletra de cada paraula.
    Que sou d'ignorants....

    ResponderEliminar
  8. Una ximpleria. N'he llegit la meitat, però fer tantes conyetes amb la guerra, què vols que et digui. No a la guerra. Anirem a votar la independència, la força de la democràcia, i deixem-nos de parlar de guerres que som a l'Europa del segle XXI.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Penso molt semblant al que dius. I he trobat el text molt avorrit.

      Eliminar
    2. Perfí un Català amb seny !

      Eliminar
    3. una mica d'humor nois.....no veieu que és una burla a les lleis i normes del nostre país,amb picades d'ullet a tópics i costums de casa? a mi m'ha fet gràcia.I una altra cosa : no confonguem tenir seny en ser avorrit.

      Eliminar
    4. Jugar amb la guerra és no haver vist el món ni per 1 forat. Bé... per la tele i les pelis sí però això és 1 altre cosa.

      A les guerres hi moren persones i només fa 80 anys que al nostre país es mataven entre germans. Un milió de morts es calcula que va suposar la conseqüència de la guerra.

      Ara els fills de puta del Rajoy i del Mas atien el foc perquè no parlem de la crisi i perquè ens barallem entre nosaltres per temes de llenguatge. Jo no els donaré aquest gust.
      Totes les persones nobles són germans meus, tinguin el color de pell que tinguin, parlin l'idioma que parlin i hagin nascut on sigui.

      El que mai consideraré un igual a mi son els Millet i companyia (el pare del Mas que és evasor fiscal), per molt que hagin nascut a Catalunya, són lladres i faran mal a qui sigui per aconseguir el seu benefici.

      Molt de compte amb les xenofòbies, el Hitler va començar així i va tenir èxit pq la gent el seguia...ell sol no hagués fet res. I també eren temps de crisis econòmica.

      Eliminar
    5. Calla gilipolles, abans de tornar a dir nazi a un català suicidet, en tot cas som els jueus anormal, i qui no li faci gràcia això és un verge marginat sense vida social, jo ric cada cop que ho llegeixo

      Eliminar
  9. La Sang de Déu quin poc sentit de l'humor....ahahahhaha! Els del costat si venen d'Andalusia s'hauria de plantejar el fet de la "siesta" que per ells es com per naltros el pa amb tomaquet i el fuet...ahahhahaha!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els andalusos, com molts altres ciutadans Espanyols, segur que no els importa la indepèndica de Catalunya, cada poble es mereix la seva autonomia. Menys generalitzar amb el poble Espanyol, no son tots una colla de feixistes imperialistes, sinò victimes d'un estat governat per una colla de feixistes intolerants.

      Eliminar
  10. Molt bo!! sort que conservarem intacte la Riera! segur que el Cuni seguirà fent les seves tertúlies del Prou Prou Prou i ens amenitzarà la guerra

    ResponderEliminar
  11. Vull presentar una esmena parcial a l'article 23: el canal 33 encara fa reposicions de La Riera a les 21h. No hi ha excuses.

    GORA MARHUENDA

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. hahahaha!!! és veritat! jo la veig aquesta hora! hahaha

      Eliminar
  12. "En Paco Marhuenda tampoc li donarem ja que no ens cau bé, als d’Intereconomia en canvi si que el tindran ja que es just perquè els seus homòlegs catalans del Polònia també la tindran."

    Molt bo, gràcies pels riures d'aquest matí.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Genial.... qui no l'hagi entés té un greu problema. Es diu IGNORÀNCIA.

      Eliminar
  13. Molt bo, pero potser els cursos de catala els hauries de fer tu...

    ResponderEliminar
  14. Bonissssim! En falta una: L'exèrcit dels bons haurem de portar com a calçat les VAMCATS amb model tavertet. haha !!*!!

    ResponderEliminar
  15. Jajajajajajajajajajajajajajaja espero que hi hagi segona i tercera part!! i totes les que facin falta!

    ResponderEliminar
  16. Molt bo! ho he passat a tots els meus contactes i els hi ha encantat!!!! Molt original i divertit.

    Només una "crítica", està plagat de faltes d'ortografia.... Sincerament, fa mal a la vista...

    ResponderEliminar
  17. crec que hauríem de fer una excepció amb sara carbonero: potser algun dia un jugador del barça se la pispi a casillas!

    ResponderEliminar
  18. Estic d'acord amb el que diueu de les faltes d'ortografia. Jo potser no ho compartiré per això mateix.

    ResponderEliminar
  19. S'han deixat de posar que els horaris laborals dels espanyols seran de 10:AM a 11AM parada per fer "chocolate con churros" de 12:30 a 13H para per dinar "bocata de calamares" i migdiada de 16:30 a 17H: Temps total de feina dues hores, sense contar cafes pitis i desplaçaments. ;)

    ResponderEliminar
  20. Eps , fantàstic!!! de veritat que molt bo. siguis qui siguis ets un crack!!
    I desprès diuen que els catalans no tenim humor, Ja. aqui hi ha la mostra!!
    Potser si que hi han moltes faltes però en aquest cas , per mi preval el contingut.

    espero 2ona part amb mooolta impaciència

    felicitats.

    ResponderEliminar
  21. Aqui teniu la segona part http://preparemlaguerra.blogspot.com.es al blog

    ResponderEliminar
  22. Molt bo, sempre va be riure una estona i mes si es amb ironia fina, jejejejeje

    M'ho emporto amb reconeixement.

    ResponderEliminar
  23. Falta un punt clau, si pernocten a Barcelona, hauran de pagar la tasa bèlica...

    ResponderEliminar
  24. o sigui, que es pot bombardejar el camp de l'Espanyol i després es demana fair-play...colla d'hipòcrites catalanistes low-cost que sou

    ResponderEliminar
  25. Respuestas
    1. Molt BE!, Visca Catalunya, FORA els fatxes catalans. Volem una catalunya lliure i una preciosa veïna Espanya.

      Eliminar
  26. és una llàstima que tingui tantes faltes.... Li treu credibilitat... Per al pròxim cal un bon corrector! ;)

    ResponderEliminar
  27. He rigut molt, gràcies pel sentit de l'humor!

    PS. M'ofereixo per repassar les faltes: sóc correctora. (O, si no, passa-hi almenys el corrector de Word!)

    ResponderEliminar
  28. Boníssim!!!! I crec que el tema de les faltes d'ortografia està fet expressament, segurament està pensat i escrit en un bar amb els col·legues i amb unes quantes birres de més a altes hores de la nit!!!Moltes vegades parlem tal com està escrit el text, almenys jo dic força "lu" en comptes de dir "el". No és un text oficial ni res, és senzillament una conya jajajajaja ho això espero....

    ResponderEliminar
  29. Hola Mireia doncs si vols corregir-ho et deixo jeje

    ResponderEliminar
  30. Llegiu La Contra de la Vanguardia amb el Daniel Cohn-Bendit,va ser un dels artifices de Mayo del 68(segurament no sabeu ni de qué us parlo),en sap molt i té una visió interessant de tot això.Ademés es un capo a la Unió Europea...
    Cada vegada tenim més informació del que suposaria realment la independència,encara que molts no ho vulguin saber i es neguin a rebre informació contraria als seus "ideals",tal com es tradició sobre tot entre els nacionalistes...(també entre els altres...)

    ResponderEliminar
  31. Cal llegir i escoltar a gent formada,i no a imbecils com el Joel Joan,que a sobre tenen cobertura als medisi no tenen res a dintre del cervell

    ResponderEliminar
  32. Us heu plantejat que hi hagi un català, com jo, que també sigui español... o soy la excepción que confirma la regla.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Visca catalunya i visca España

      Eliminar
    2. Si és possible de la mateixa forma que hi han anglessos, francessos, alemanys, magrebins, indis, ... que son catalans. Aquesta terra rica i plena ha estat sempre receptora de forasters. I molts molts, poden i podem dir, són catalans. Això no treu que Espanya, Marroc, Índica siguin nacions i estats al igual que Catalunya. Bé, dic estat encara que no ens deixin ser-ho, perquè aviat ho assolirem amb la voluntat dels catalans!!!!

      Eliminar
  33. https://www.facebook.com/pages/Catalans-que-no-volen-la-independ%C3%A8ncia/151350668209141

    ResponderEliminar
  34. Es molt bó , i la majoría dels comentaris , també forman part de la conya , oi ?

    ResponderEliminar
  35. La conya esta be, pero amb sentit.
    El "cara al sol" fou impossada als espanyols (a tots)per el bandol que va guanyar la guerra (fa anys), i que portava camises blaves.

    Tota la AP7 desde Cadis fins la Jonquera es de pagament. Aixo son molts kms. dintre d'Espanya. Hi han altres mes. De totes formes, els peatges en Cataluyna depenen de la Generalitat i de Abertis (La Caixa).

    El rey, en aquest moment, es de tots els espanyols, incluent els catalans. No s'ha plantejat crear una republica catalana.

    El camp de l'Espanyol te els mateixos drets que el Camp Nou. Qui estableix qui es bon catalá i qui no ho es?.

    Humor?, sí, pero amb respecte.

    ResponderEliminar
  36. Fots pena amb tots els respectes no deus haver entes res, jo he rigut com mai

    ResponderEliminar
  37. Es humor local penjat a la red global.

    ResponderEliminar
  38. Aviam per favor, i em refereixo concretament al missatge penjat a les 20.09:
    Si anem a ser tant perifolladets, CONYA no existeix, ÉS porta accent, SÓN porta accent, " hi han altres més" és totalment incorrecte tant gramàtica com sintàctiment. Vaja, t'ho miris com t'ho miris!!! Ah i REI va escrit amb I llatina... parlant de bons catalans i no tan bons catalans, això fa realment mal d'ulls... tela marinera. ÉS altre vegada va accentuat....INCLUENT no existeix... REPÚBLICA va amb accent...... SUMA Y SIGUE!!!!!!! ( aquest si va amb Y.... jijiji)-.
    Ja no segueixo, això cansa massa....

    Al punt on volia arribar amb tot això és que si ens posem a parlar de respecte, de cultura o incultura, a corregir " errors" dels altres, i alliçonar... en comptes d'entendre que aquest és un post que no està fet per donar lliçons a ningú sinò per afegir un toc humorístic a la situació social i política que estem visquent, hem d'ésser prou correctes com per no cometre errors d'aquest tipus!!!!!!!



    SALUT I BONA VIDA!!
    PD: Una mestre catalana, molt indignada!!!!!
    A cuidar-se apa !!!
    No cal prendre's les coses tant a la valenta! Aquest text és només una curiosa picadeta d'ullet!!!

    ResponderEliminar
  39. Per apuntar-se a les Brigades Internacionals és millor dirigir-se a alguna Oficina d'Atenció a la Ciutadania allunyada del centre, on potser encara quedin places. Es dóna el cas que les columnes de Gràcia, el Born i el destacament marítim amb base a les discos del Maremagnum ja se'ns han omplert d'Erasmus.

    ResponderEliminar
  40. Brutal!, mira que porto dies de mala llet pel que van dient els del PP,
    he rigut una estona, jo i la dona, humor intelligent, gran treball.

    ResponderEliminar
  41. D'esajerao!!!

    I no us preocupeu que s'enten tó!!

    Us recomano aquest video per comprendre les "altres identitats"

    http://youtu.be/YhCtzQYxTs4


    (i disculpeu les faltes ortografiques)


    ResponderEliminar
  42. Arriba, ESPAÑA.
    Soys una simple región, os guste o no.
    Mirar vuestro DNI.

    ResponderEliminar