jueves, 27 de septiembre de 2012

Reaccions a la #GuerraPacifica


Les primeres reaccions no s’han fet esperar i el primer ha estat l’expresident d’Extremadura el senyor Fernàndez Vara, molts el recordareu perquè el Molt Honorable President Sandro Rosell el va anar a visitar aquell dia que va tornar a casa sense pantalons hi deia que els havia perdut (ara la veritat a sortit a la llum i hem pogut confirmar que mentre se’ls baixava va veure a l’etiqueta “Made in Extremadura” i els hi va expropiar)  doncs aquest senyor a demanat la repatriació de 150.000 extremenys, a canvi ens ofereix ordinadors per a totes les escoles. Als repatriats els hi regala una subscripció gratuïta durant un any al PER.                                         Ryanair a fet un comunicat anunciant l’obertura de la nova línia aèria Castelló-Extremadura que inaugurarà l’aeroport de Castelló, el senyor Fabra emocionat ha dedicat un “que se jodan” a tots els que l’havien criticat tants anys.                                                                              
Per la seva banda Sànchez Gordillo l’alcalde de Marinaleda també a demanat la repatriació de tots els andalusos i els hi ofereix a tots vals de descompte del 100% al Mercadona.                                               Des de Madrid mitjançant la plataforma 15-M ofereix acollir als exiliats madrilenys al seu càmping de la Puerta del Sol.                                                                                                             
  La primera persona en demanar l’extradició ha estat l’expresident del Barça Josep Lluís Nuñez a demanat la triple nacionalitat i a expressat el seu desig de passar els matins a Extremadura, les tardes a Andalusia i les nits a Madrid, ha afegit un “és gratis ehh”.
Abertis a cedit a la pressió del principal sindicat dels militars espanyols i obrirà les barreres dels peatges, Josep Casadellà impulsor del #novullpagar s’ha atribuït l’èxit a la seva plataforma i ha convocat una concentració de tots els seus simpatitzants per rebre als militars espanyols amb estanqueres del pollastre. 
L’ajuntament de Barcelona a avisat que la Zona Blava s’haurà de seguir pagant durant el conflicte en el seu horari habitual, i prohibeix aparcar tancs a les zones verdes.
El president espanyol Mariano Rajoy fa una crida a la unitat d’Espanya, i ens demana que ens llegim la constitució espanyola, per qui no la tingui a casa ens a explicat un truc de màgia per aconseguir-la, s’ha de dir 3 cops davant del mirall “Constitución Española” i la constitució apareixerà de forma màgica a dins del vostre vàter (perquè funcioni abans haureu d'haver cagat i no haver tirat la cadena).
La Generalitat de Catalunya a fixat el tàndem Pep Guardiola i Anna Tarrés per entrenar als rebels catalans. La Munserrá Caballero després de mantenir una breu conversa amb Anna Tarrés a marxat plorant, i s'ens a tornat anorèxica. El McDonald’s demandarà a Anna Tarrés perquè preveu pèrdues multimilionàries a la seva empresa,  les seves accions es desplomen al Dow Jones i ja valen menys que les de Bankia. Dies després es desdiu i es torna bulímica i les accions tornen a la normalitat.
Pep Guardiola declarà que la clau per guanyar la guerra és aixecar-se ben d’hora.
El Molt Honorable President Artur Mas s’ha exiliat a Suïssa, on serà rebut amb els bancs oberts ai amb els braços oberts.
L’exconseller Jordi Ausàs ha estat acollit per una modesta família Andorrana de tabaquers.
La comunitat marroquina per la seva banda han marxat tots a l’islote de Perejil.
Jordi Herrera exiliat  al Parc Natural del Montseny, des d’allà a fet una crida als militars espanyols perquè deixin els tancs i vinguin amb bicicleta, manifesta que vol una guerra ecològica i garanteix descomptes al bicing amb el carnet de militar.
Tomás Rocerdo a invocat l’espiritu de Juanito per acabar amb tots els culers.
Félix Millet veient que “se va a habe un follón que no sabe ni donde sa metio”  a demanat el seu ingrés immediat a la presó  per seguretat. A afegit que la justícia es una merda i molt lenta.
Obama des de la casa blanca llença un missatge de tranquil·litat i diu que seran “neutrals” com sempre, i ens subministraran les armes.
La Merkel fa un discurs incitant a la màxima violència amenaçant que farà pagar el deute als perdedors.
Éric Bertran es detingut per la CIA en descobrir-se que a enviat cartes amenaçadores als fabricants d’armes obligant-los a etiquetar-les amb català.
L’Albert Om farà el convidat a casa del Coronel Alamán Castro, i ens oferirà en primera persona com es preparen els militars per la guerra.
JM Ximenis l’alcalde d’Arenys de Munt viatja a la seu de la NASA per enviar una carta a la Unió Galàctica demanant ajuda als extraterrestres, afegeix que “la consulta d’Arenys de Munt va començar així i mira fins on a arribat, potser es l’espurna que falta perquè es presentin en societat”.      
El Rei fa un discurs institucional des de Botswana on hi està per motius personals i diu que presenta la seva candidatura per ser Rei del guanyador.                                                                        
En Kilian Jornet, el Forrest Gump català, exiliat al Nepal expressa el seu desig de seguir corrent per les muntanyes de l’Himàlaia.  

Demà seguirem, si algú s’ha sentit identificat per mi es un elogi haver pogut arribar a gent tant important com ell a través d’aquest blog, jeje, es broma si no voleu que us posi feu una donació i poseu el vostre nom xD.
Recordeu el hastag #GuerraPacifica i us agraeixo molt que el compartiu.

10 comentarios:

  1. Té la seva gràcia però per favor, cuida aquesta ortografia que esta ple de faltes (molts a enlloc de HA per ex). També hi ha alguna frase sense cap mena de sentit gramatical.

    Arreveure i fins la pròxima entrada ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Està molt bé això de corregir els altres, però és clar, si qui corregeix també fa faltes... Ho sento, no m'he pogut resistir, tot i que sóc conscient que és una mica repel·lent això que he fet.

      Eliminar
  2. Increïble, en serio al·lucinant, boníssim

    ResponderEliminar
  3. Genial!! .. m'he divertit i he rigut una bona estona. I si hi ha faltes d'ortografia però , si mes no en aquest cas, no les he tingut en compte per que penso que el que s'ha de valorar es el sentit de l'humro i el moment en que s'ha fet l'article.

    ResponderEliminar
  4. Fa mal als ulls tanta falta! Passa-li el corrector del word almenys... Guanyarem!!!

    ResponderEliminar
  5. Boníssim Lina, tant de bó tinguem sort. Visca Catalunya Lliure.

    ResponderEliminar
  6. Espectacular, bé les faltes si que les hauríes de tenir més en compte però entenc que prioritzis el sentit de l'humor, és humor intel·ligent digne del millor Polònia, no hi ha res sense sentit en la actualitat, s'han de tenir molts coneixements per poder escriure quelcom semblant, una meravella ho compartiré al meu mur. Felicitats

    ResponderEliminar
  7. Visca Catalunya independent //*//
    Marc-Sabates.Com

    ResponderEliminar
  8. És bo l'article.

    Suposo que és un article merament humorístic, ¿no? No obstant, és bo.

    Sí, els castellans tenen molta mania amb els "expatriats"... A veure si comprenen que, encara que pugui ser la teva pàtria de naixement, no pots retenir la gent per força... ni tampoc hauries de poder expulsar-los per la força, cosa que va fer Franco amb molts, com si fossin vulgars ovelles.

    A veure quin dia veig la independència i/o la sobirania catalana.

    Salut i bona nit.

    ResponderEliminar