martes, 2 de octubre de 2012

Més reaccions a la #GuerraPacifica



La situació es crítica, a falta d’hores del que es preveu un conflicte bèl·lic d’una gran magnitud les reaccions no paren.
Jose Manuel Lara amenaça amb deixar l’Espanyol a Catalunya si els Catalans li fan boicot.
El Rei de Qatar també amenaça al Barça en no construir el seu nou camp si comença el conflicte armat.
Pere Navarro, més perdut que un fill de puta al dia del pare, demana un corredor mediterrani federal i asimètric ignorant el conflicte catalano-espanyol.
El senyor Monago ja està apuntat a l'autoescola per treure's el carnet per a poder conduir tancs.
Mentrestant la Sánchez-Camacho fa el ridícul davant d'Europa contradient a la vicepresidenta de la Comissió Europea,   oh wait……
A Intereconomia fan un programa especial des de la Moncloa, amb Vidal Quadras, Mayor Oreja, el pallaso de l'ull de pirata, el presentador que és maquilla més que la Camacho, aquell que deia guarra a no sé qui i el president, allà es troben la Ouija que és van deixar les filles de Zapatero i decideixen invocar a Franco, Fraga i tots aquests perquè els ajudin a guanyar la guerra des de l'infern.
Aznar acusa als independentistes de tenir armes de destrucció massiva i l’Albert Rivera acusa a TV3 de ser el laboratori químic separatista on es fan.
Pau Gasol declara en una ràdio d'Estats Units que està a favor de la independència.
Torna amb furgoneta a casa el gran almogàver desaparegut els darrers anys Oleguer Presas disposat a lluitar per cada centímetre de terra catalana.
A Madrid es convocada una manifestació a favor de la independència del Tibet i del Sahara, i a la tarda una manifestació sota el lema “Cataluña es España” assisteix la mateixa gent a les dos.
A tot Espanya s’estrena la nova versió de la pel·lícula Titanic, la peculiaritat d'aquesta nova versió es que mentre el vaixell s’està enfonsant els que no poden pujar al vot salvavides es dediquen a apedregar, insultar i matar a la gent que puja en els vots salvavides.


L’Estat espanyol mitjançant el seu president Mariano Rajoy ara diu que una guerra entre diversos territoris de l’estat no entra a la constitució, i proposa un referèndum a tot l’Estat per decidir si volen o no la guerra a Catalunya. El PSOEC creu legítim canviar la constitució per a poder dur a terme referèndums de guerres, i aposten que la seva formació donarà suport a una guerra federal asimètrica i que ens explicaran en que consisteix els propers dies. La CUP prefereix que es duguin a terme assembles populars per decidir aquests temes.
L’Artur Mas si nega i diu que la constitució no és pot canviar per res del món i s’ha de respectar, ha amenaçat al govern espanyol en emprendré totes les mesures legals necessàries si convoquen aquest referèndum il·legal, en Josep Cuní des del seu programa demana l’empresonament de Mariano Rajoy per anar en contra de la constitució. Mentre això succeeix,  a Catalunya el PP i Ciutadans convoquen una manifestació en contra de la independència i de dividir la societat sota el lema #MejorUnidosHundidos, hi assisteixen 37 persones i mitja segons els Mossos, 400.000 segons la organització, i 474 milions segons la delegació del govern. En el fons tenen raó ells no volen dividir, prefereixen una guerra i morir tots junts a mans de l’exèrcit de la cabra.



S'han vist camuflats a la frontera Pancho Villa, Curro Jiménez, Chiquito de la Calzada, La pantera rosa i Federico Jiménez Losantos armats fins les dents per atacar a Catalunya...

3 comentarios:

  1. Molt bo. Cal cuidar l'ortografia!!!

    ResponderEliminar
  2. Brutal companys!! He rigut força amb el vostre article!!

    ResponderEliminar
  3. jajaja sublim!! Podrieu afegir-hi que graben un nou CD (tipus We are the world contra la guerra) els Aramis Fuster, Catarres, Estopa,Obrint Pas, Núria Feliu i Pirats Sound Sistema, i alhora Alejandro Sanz, Loquillo i Gerard Quintana en graben un per recaptar fons pels futurs soldats espanyols ferits. Jiji

    ResponderEliminar