miércoles, 21 de noviembre de 2012

Quin partit votaràs el proper 25 de Novembre?
 A dalt a la dreta i podeu votar!

13 comentarios:

  1. Anava a votar... però em fa mandra haver de posar "Altres". Massa impersonal. No pots incloure a Pirates de Catalunya?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hem sap greu, he volgut posar els que tenen "més possibilitats" d'entrar i ara malauradament ja no ho puc modificar

      Eliminar
  2. Sincerament no ho sé.Sempre he.votat CiU,però m'han retallat el sou, sanitat,educació...i no em refio! ICV-EU,PP,PSOE,UPyD,C's queden descartats per espanyols, ERC ens va traïr venent-se al tripartit per una cadira i fent president a un espanyol...em queda la CUP i SI, però la CUP no em convèncen, i de SI no sé si refiar-me... vaja...que no ho sé! Tinc clar a qui no votar...però no sé a qui votaré.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Decideixeu a última hora com molta gent, però vota!

      Eliminar
    2. Jo votare CiU pq lideri el procés fins a la consecució d'un estat propi, despres amb els recursos aqui ja triaré els q més em convencin des del punt de vista social (seguramet algun partit d'esquerra). Ànim i vota siusplau, a qui menys rabia et faci, pero vota que ens hi juguem molt! ;)

      Eliminar
  3. Jo estic igual pero votare, els prestare el vot a algu que surti segur ERC o ciu, no podem deixar passar aquesta oportunitat i no vull deixar el meu vot en blanc perque vull l'independencia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Completament d'acord, cal votar per la independencia i ara x ara ERC i CiU son els q sabem segur q faran front comu x aconseguir-ho, junts podem fer història.

      Eliminar
  4. CiU no ha presentat cap full d rutar clar, només embigüetats. Recordeu q l majoria d CiU és també l majoria d'en Duran. SI en canvi porta els 2 anys lluitant x l'independència, són clars. Ha d'haver-hi majoria sobiranista, no de cap partit.

    ResponderEliminar
  5. CIU mai
    PP ,PSC-PSOE ,C's ,UPyD ,ICV IU son enemics de catalunya
    ERC son uns tridors que varen regalar el nostre pais a l'enemic
    de la CUP poca info pero sembla que tenen trempera
    ara que els de SI tenen un discurs força clar independència si o si
    pero no els puc perdonar no voler fer un front comu

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sobre el front comú no és veritat que SI no volgué. Ells van ser els que van convocar tots els partits "sobiranistes" i només va respondre que si ERC, això si, mentre SI va anar amb els màxims dirigents ERC no va enviar els caps de llista. I les relacions es van trencar per part ERC després de dinar.

      Eliminar
    2. No varen tenir la culpa,i nes ben savut.

      Eliminar
  6. Jo votaré ICV-EUiA perquè tot i que soc independentista penso que ara no votem això si no que votem qui mos ha de representar aquests propers 4 anys i vull que em representen uns polítics que defensen una societat més igualitària i justa on els que més tenen paguen més impostos, on no se retalle en sanitat i educació on tots els catalans tinguéssim dret a decidir si volem que Catalunya sigui independent o no i on es per segueixi el frau fiscal i hi hagi transparència sobretot dels polítics, on es salve a les persones i no als bancs. I és que hem de dir dret a decidir sí i drets socials també.

    ResponderEliminar
  7. JO votare a SI, per que per are son els millors i els que diuen les cosses per al se-ho nom.

    ResponderEliminar